Τρίτη 3 Απριλίου 2018

H Μονάδα Εφέδρων Καταδρομών Μ.Ε.Κ. δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αυτές τις άγιες ημέρες στην ενορία Παμμεγίστων Ταξιαρχών Κορυδαλλού.


 Πάνω από 180 οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινότητα τους στηρίζονται σε μηνιαία βάση από το Φιλόπτωχο Ταμείο. Σήμερα Μεγάλη Δευτέρα 02/04/2018 την προσπάθεια αυτή ευλόγησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Νικαίας κ. ΑΛΕΞΙΟΣ, ο οποίος μίλησε πατρικά και διένειμε τα είδη διατροφής καθώς και δώρα με γλυκίσματα και λαμπάδες στα μικρά παιδιά. 

      Ευχαριστούμε τους συντελεστές και χορηγούς αυτού του έργου καθώς και τη Μονάδα Εφέδρων Καταδρομών που και πάλι βρέθηκε κοντά μας και στηρίζει το Ενοριακό Έργο Αγάπης με τρόφιμα και παιχνίδια για τα παιδιά μας. 
    
 Μια μεγάλη προσευχή οφείλουμε και σε έναν μόνιμο επιστηρικτή του έργου, ο οποίος σε μηνιαία βάση ενισχύει φιλότιμα την προσπάθεια και το όνομά του γνωρίζει ο Πανάγαθος Θεός..

Στη διανομή μοιράστηκαν τρόφιμα και παιχνίδια από τη Μονάδα Εφέδρων Καταδρομών Μ.Ε.Κ. που συμπαραστέκεται στο έργο της ενορίας με την κάθε δυνατή βοήθεια με όλες της τις δυνάμεις.


Η Μονάδα Εφέδρων Καταδρομών Μ.Ε.Κ. βρίσκεται πάντα δίπλα σε αυτό το έργο της ενορίας των  Παμμεγίστων Ταξιαρχών -Πολιούχων Κορυδαλλού βοηθώντας στο μέγιστο αυτό το τιτάνιο ανθρώπινο έργο αγάπης και βοηθείας 5 φορές τον χρόνο σε κάθε μεγάλη εορτή.

ΕΚ της Διοικήσεως

Υ.Γ. Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν υλικά και οικονομικά όσο μπορούσαν, για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου