Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Ομάδα Αμερικανών SEAL για την προστασία του Μπάρακ Ομπάμα

Από το πρωί πλησίον της ευρύτερης περιοχής του Αστέρα της Βουλιαγμένης περιπολούν δύο ταχύπλοα σκάφη, όμοια με αυτά που χρησιμοποιούν σε επιχειρήσεις τους οι Αμερικανοί βατραχάνθρωποι. 

Βλέποντας κανείς τα ταχύπλοα σκάφη και γνωρίζοντας τα σκάφη που χρησιμοποιούν οι Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις και συγκεκριμένα η Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών, τα Κλιμάκια Ειδικών Αποστολών και η Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών του Π.Ν διαπιστώνει πως δεν πρόκειται για άνδρες των ελληνικών ειδικών δυνάμεων. 

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε τα παρακάτω σκάφη όπως τα κατέγραψε ο φακός του "ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ" είναι όμοια με το ταχύπλοο της φωτογραφίας που σας παραθέτουμε. Πρόκειται, για το 11μετρο NSW Rigid Inflatable Boat (11M NSW RIB). Τα χαρακτηριστικά του σκάφους είναι μέγιστη ταχύτητα 45 κόμβων με ακτίνα δράσης 200 ναυτικά μίλια και ικανότητα να επιχειρεί με κατάσταση θαλάσσης 5. Σημειώνεται, ότι στα μέτρα ασφαλείας συμμετέχει τόσο η Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών δια θαλάσσης ενώ περιμετρικά και εντός του ξενοδοχείου υπάρχουν ομάδες της ΕΚΑΜ και των ΟΠΚΕ μαζί με Αμερικανούς πράκτορες της Secret Service. 






ΠΗΓΗ
http://defencenews.gr/asfaleia/ethniki-asfaleia/4713-omada-amerikanon-seal-gia-tin-prostasia-tou-barak-ompama

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου