Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Επίσημη ανακοίνωση από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ότι ανέλαβαν την εξουσία – Βομβαρδίζουν το αρχηγείο της Αστυνομίας- Στρατιωτικό ελικόπτερο άνοιξε πυρ εναντίον του αρχηγείου της ΜΙΤ (βίντεο – συνεχής ροή)


Πριν λίγο βγήκε επίσημη ανακοίνωση ότι ο τουρκικός στρατός ελέγχει την εξουσία. Οπρωθυπουργός Μ.Γιλντιριμ είπε ότι οι δυνάμεις ασφαλείας θα απαντήσουν με πυρά εναντίον των πραξικοπηματιών
Πραξικόπημα βρίσκεται σε εξέλιξη στην Τουρκία. Πριν λίγο η Κωνσταντινούπολη κηρύχτηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και απαγορεύτηκε η κυκλοφορία.
Στρατιωτικό ελικόπτερο άνοιξε πυρ εναντίον του αρχηγείου της ΜΙΤ.
Μπλοκαρίστηκαν όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Πριν λίγο έκανε δηλώσεις ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μ.Γιλντιρίμ λέγοντας «δεν θα το επιτρέψουμε».
H τουρκική λίρα βυθίζεται στον απόηχο του χάους
Παράλληλα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα του Ρόιτερς, πυροβολισμοί ακούστηκαν στην Άγκυρα, ο οποίος μετέδωσε πως στρατιωτικά αεροσκάφη και ελικόπτερα πραγματοποιούν πτήσεις πάνω από την πρωτεύουσα της Τουρκίας.
Την ίδια στιγμή, υπάρχουν αναφορές για πτήσεις στρατιωτικών αεροπλάνων και ελικοπτέρων σε χαμηλό ύψος, στην Άγκυρα και άλλες πόλεις της χώρας.


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/07/%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%80%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%af%ce%b1.html#ixzz4EVnvKiLg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου