Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Κύπρος: Διαγωνιστική βολή τυφεκίου μονάδων Εθνοφυλακής (φωτ)


Στη βολή, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πεδίο βολής Τσερίου, παρευρέθηκε ο Υπουργός Άμυνας κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης και η Ιεραρχία της Εθνικής Φρουράς.
Μετά το πέρας της βολής απονεμήθηκαν έπαθλα και τιμητικές διακρίσεις στις πρωτεύσαντες Μονάδες και στους Εθνοφύλακες που πέτυχαν την υψηλότερη βαθμολογία.
Νικήτρια σκοπευτική ομάδα ανακηρύχθηκε το 31 Τάγμα Εθνοφυλακής (ΤΕΘ), δεύτερη κατατάχθηκε η ομάδα του 61 ΤΕΘ και τρίτη η σκοπευτική ομάδα του 111 ΤΕΘ.
Ο Υπουργός Άμυνας κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης απένειμε τα έπαθλα και τις τιμητικές διακρίσεις στους πρωτεύσαντες σκοπευτές, καθώς και στις νικήτριες ομάδες που έλαβαν μέρος στη διαγωνιστική βολή που διεξήχθη μεταξύ των Μονάδων Εθνοφυλακής της Εθνικής Φρουράς στο Πεδίο Βολής Τσερίου.
Ο Υπουργός Άμυνας, στον σύντομο χαιρετισμό του αφού εξέφρασε τον θαυμασμό του για το αξιόμαχο των μονάδων εθνοφυλακής, τόνισε ότι η ανιδιοτελής προσφορά των εθνοφυλάκων για τόσα χρόνια προς την πατρίδα, αποτελεί παράδειγμα και για τους νεότερους και καταδεικνύει το δρόμο της φιλοπατρίας και του καθήκοντος.
Ο κ. Φωκαΐδης τόνισε ότι μέσα από το σχέδιο εκσυγχρονισμού και αναδιοργάνωσης της Ε.Φ. επαυξάνουμε το αξιόμαχο μέσα από νέες επιχειρησιακές δυνατότητες, νέα μέσα και νέα δομή. Η Εθνική Φρουρά αλλάζει, σημείωσε σε όλα τα επίπεδα. Εκείνο, όμως, που δεν θέλουμε να αλλάξουμε, ανέφερε χαρακτηριστικά, είναι το πνεύμα της φιλοπατρίας και της προσφοράς, το πνεύμα αυτό που χαρακτηρίζει διαχρονικά την εθνοφυλακή.
Ο κ. Υπουργός συνεχάρη τη Διεύθυνση Εθνοφυλακής και τους επικεφαλής όλων των ομάδων για την άρτια διοργάνωση των φετινών σκοπευτικών αγώνων.
ΠΗΓΗ

http://www.proelasi.org/2016/06/13/%CE%BA%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CF%84%CF%85%CF%86%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%BF/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου