Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Οι Ειδικές Δυνάμεις από 11 χώρες μάχονται για την κορυφή -Μεταξύ αυτών και τα ΕΚΑΜ [εικόνες]

by 

Η Ελληνική Ομάδα. (armyrecognition.com)
Για 8η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στο Αμμάν της Ιορδανίας ο ετήσιος «Warrior Competition», ένας διεθνής διαγωνισμός μεταξύ σωμάτων ειδικών δυνάμεων από 11 διαφορετικές χώρες.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ιορδανίας διοργανώνουν τον 8ο Ετήσιο «Διαγωνισμό Μαχητή» στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ειδικών Επιχειρήσεων Βασιλιάς Αμπντουλάχ (KASOTC).
Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται από 2 έως 6 Μαΐου 2016 με την συμμετοχή ομάδων των πιο επίλεκτων στρατιωτικών δυνάμεων ειδικών επιχειρήσεων και αντιτρομοκρατικών και επιβουλής νόμου υπηρεσιών.
Οι 27 ομάδες εκπροσωπούν έναν μεγάλο αριθμό αραβικών και ξένων χωρών που διαγωνίστηκαν στο ποιος θα είναι ο καλύτερος μαχητής του 2016. Ο διαγωνισμός έχει σχεδιαστεί ώστε οι διαγωνιζόμενοι να επιδείξουν τις ικανότητες, δεξιότητες, προσαρμοστικότητα, αντοχή, ομαδικό πνεύμα, τακτικές και επικοινωνίες των μαχητών στο πεδίο της μάχης.
Ο διάρκειας πέντε ήμερων διαγωνισμός έλαβε χώρα στο KASOTC, το οποίο είναι ένα μεγάλο κέντρο που στεγάζει τις πιο προηγμένες εγκαταστάσεις πραγματικών πυρών, αντιμετώπισης τρομοκρατίας και εκπαίδευσης ειδικών δυνάμεων.
Στην αναμέτρηση λαμβάνουν μέρος 27 συνολικά ομάδες οι οποίες και επιδεικνύουν τις ικανότητες τους σε διάφορα σενάρια αντιτρομοκρατικής δράσης.
Ο διαγωνισμός που πραγματοποιείται στο «King Abdullah II Special Operations Training Center», (KASOTC), εγκαινιάστηκε την 2 Μαΐου με τις ειδικές δυνάμεις της Ιορδανίας να ανοίγουν την εναρκτήρια τελετή με ένα εντυπωσιακό σόου των ικανοτήτων τους.
Μεταξύ των ειδικών δυνάμεων που θα συναγωνισθούν βρίσκονται και τα δικά μας ΕΚΑΜ, ενώ επίσης συμμετέχουν αντιτρομοκρατικές μονάδες από την Κίνα, τον Καναδά, την Τσεχία, το Ιρακ, το Πακιστάν, τον Λίβανο, την Παλαιστίνη, το Καζακστάν, και από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 6 Μαΐου, με την ανακοίνωση του φετινού νικητή, ενώ στην περσινή εκδήλωση είχε επικρατήσει η Ρωσία με δεύτερη την Κίνα.
Ελληνική Ομάδα
Η Ελληνική Ομάδα

Πηγή: iefimerida.gr
https://proelasi.org/2016/05/06/%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-11-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1/#more-40421

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου