Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΜΥΡΑ


Σκληρές μάχες λαμβάνουν χώρα στην περιοχή της αρχαίας πόλης της Παλμύρας μεταξύ του συριακού στρατού και του Ισλαμικού Κράτους. Σε μια περιοχή που υποστηρίζουν οι ειδικές δυνάμεις του Συριακού στρατού έφτασαν και μονάδες   »Τίγρεις » επίσης γνωστοί για τη σκληρότητα και τον επαγγελματισμό τους τον αγώνα τους κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης.
Με την παρουσία Ρώσων στρατιωτικών συμβούλων, οι οποίοι βρίσκονταν ήδη στο έδαφος αλλά και με τις ενισχύσεις της Χεζμπολάχ, τα ρωσικά αεροπλάνα συνεχίζουν να βομβαρδίζουν τις αμυντικές θέσεις του Ισλαμικού Κράτους τόσο στην Παλμύρα αλλά και στην Quryatayn νοτιοδυτικά της Παλμύρας.
Οι άνδρες του Συνταγματάρχη Χασάν Χουσέιλ,  βρίσκονται επί του παρόντος στο στρατηγικό λόφο Qassoun ακριβώς δυτικά της πόλης, ενώ οι άλλες δυνάμεις επιτέθηκαν στο Jabal Hayyan στα νότια και στο Wadi Dhakara βόρεια.
Η Διοίκηση όλης της επιχείρησης  κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης μάχης έχει ανατεθεί στον Suhail Al-Hassan τον θρυλικό Τίγρη αλλά και στον ηγέτη της Χεζμπολάχ Σαγιέντ Jaber!
Πάνω από 100 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης σκοτώθηκαν από τους συγχρονισμένους βομβαρδισμούς της ρωσικής και συριακής αεροπορίας κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ημερών, και κατά πάσα πιθανότητα οι τρομοκράτες δεν θα είναι σε θέση να υπερασπισθούν την πόλη.
dimpenews.com
http://www.pentapostagma.gr/2016/03/%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%B1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου