Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Ο Β.Πούτιν στέλνει στην Συρία τα «σκυλιά του πολέμου» της Ταξιαρχίας Spetsnaz των Τσετσένων ως «αντίδοτο» στους Τούρκους !


Σε άρθρο από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr,  με τίτλο: Τσετσένοι Spetsnaz: «Είμαστε το αντίδοτο στην αρρώστια που ονομάζεται ISIS»), είχαμε αναφέρει ότι  το Κρεμλίνο  ακολουθώντας το αρχαίο ελληνικό  ρητό «πάσαλος πασάλω εκκρούεται», ετοιμάζει την αποστολή της επίλεκτης Ταξιαρχίας των   φιλορώσων Τσετσένων Spetsnaz.
Η δύναμη αυτή δεν προορίζεται για τους ισλαμιστές αντάρτες , αλλά κυρίως  θα αποτελέσει  το αντίδοτο στην  αρρώστια που ονομάζεται « Οθωμανικός επεκτατισμός». Μια αρρώστια η οποία  έχει εξαπλωθεί σε ένα μεγάλο κομμάτι της Μέσης Ανατολής.
Σύμφωνα με το ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι Russia 1, στο στρατόπεδο των Ρώσων Spetsnaz  το οποίο βρίσκεται στο έδαφος της Δημοκρατίας της Τσετσενίας , πραγματοποιούνται  εδώ και μεγάλο  διάστημα συνεχείς πολεμικές ασκήσεις από τις ρωσικές επίλεκτες δυνάμεις .
Οι δυνάμεις αυτές τελικά αποφασίστηκε  ( με προεδρική εντολή ) να αποσταλούν για την εξασφάλιση της  ασφάλειας της ρωσικής αεροπορικής βάσης στη Συρία.
Η συμμετοχή των Ειδικών Δυνάμεων , πολλοί από τους οποίους είναι Τσετσένοι  σε στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον του ISIS  έχει δραματοποιηθεί σταδιακά στο παρελθόν , δήλωσε ο επικεφαλής της Δημοκρατίας της Τσετσενίας Ramzan Kadyrov.
Ο ίδιος ανέφερε  για πρώτη φορά ότι μερικοί  στρατιώτες από την Τσετσενία έχουν σκοτωθεί στην Συρία.
Σύμφωνα με έγκυρους πολεμικούς αναλυτές , η επίσημη «δικαιολογία»  της αποστολής των Ρώσων Spetsnaz δεν ευσταθεί.  Άλλωστε η αεροπορική βάση φυλάσσεται πολύ καλά από τους επίλεκτους Πεζοναύτες της 810ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών με έδρα την Κριμαία, από το καλοκαίρι.
Πρόκειται πιθανότατα για φιλορώσους Τσετσένους οι οποίοι αποστέλλονται λόγω επικείμενης  τουρκικής εισβολής,  με σκοπό να διεξάγουν «επιχειρήσεις χάους και πανικού» στους Τούρκους καταδρομείς. Υπενθυμίζουμε ότι Τσετσένοι είναι γνώστες της τουρκικής γλώσσας κάτι που απαραίτητο σε τέτοιες  επιχειρήσεις.
Η παρουσία Τούρκων ανδρών των ειδικών δυνάμεων εντός του συριακού εδάφους ,  έχει πιστοποιηθεί από Ρώσους ανωτάτους αξιωματικούς, οι οποίοι μιλούν για άκρως αναβαθμισμένη παρουσία τους, στις περιοχές των Τουρκμένων.
Η δύναμη των Τσετσένων αποτελείται από εκπαιδευμένους άνδρες και σκληροτράχηλους άνδρες οι οποίοι αποτελούν πραγματικά μια πολεμική μηχανή η οποία, « έχει πολύ δουλεία στην βόρεια Συρία».
«Προετοιμαζόμαστε για περισσότερο από ένα χρόνο, για να αποκτήσουμε πλήρη  ετοιμότητας μάχης. Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε, έχουμε δεκάδες χιλιάδες εθελοντές.», δήλωσε ο Ramzan Kadyrov.
Η κατάσταση στα συρο-τουρκικά σύνορα επιδεινώνεται ημέρα με την ημέρα και καταδεικνύεται ότι η αποστολή Ρώσων Spetsnaz , αποτελεί τα προεόρτια της πολεμικής σύρραξης Τουρκίας και Ρωσίας. Ο πόλεμος ξεκίνησε … και πλέον  δεν σταματάει.




πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/02/%ce%bf-%ce%b2-%cf%80%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%b9%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%cf%83%ce%ba%cf%85%ce%bb%ce%b9.html#ixzz3zaxoTBCH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου